FLORA nodigt je uit op een muzikale ontdekkingstocht die nog lang blijft hangen, zelfs nadat de laatste noot is gespeeld. Met al twee EP’s op zak, hoopt ze via haar muziek dichter bij zichzelf te komen.

FLORA maakt aangrijpende Alt-pop waarvan je voeten automatisch gaan meebewegen. Door elektronische sounds te combineren met persoonlijke gebeurtenissen creëert ze een mix van melancholie en pakkende melodieën: “Ik worstel vaak met mijn gevoelens, maar door het schrijven en maken van liedjes kom ik weer helemaal tot mezelf… Een nummer voelt pas af wanneer ik erop kan dansen en huilen tegelijkertijd.”

Ondanks de diepgang in haar muziek en persoonlijke leven, heeft FLORA een nuchtere houding weten te kweken. Haar meest recente EP, ‘UTTERLY MISTAKEN,’ belichaamt haar nieuwe kijk op het leven en dat wierp zijn vruchten af. De release bezorgde haar niet alleen meerdere plaatsen in afspeellijsten, zoals New Music Friday en EQUAL, maar ook een nominatie voor ‘Rotterdamse Track van het Jaar 2023,’ een bezoek aan Radio Veronica en een selectie voor zowel ‘Popronde 2024’ en de ‘Mentos Grote Prijs van Nederland 2024’. 

Met nieuwe muziek in de maak en een veelbelovende aftrap, staat FLORA te popelen om samen met jou een sprong in het diepe te wagen.